Woman black small
#topdružba t-shirts #topdružba t-shirts
KAM ZA VIKEND?
Author:
Semaforum Blog
Published 16. August 2019

Polovička avgusta je mimo, a mi verjamemo, da vas še vedno srbijo pete in da vas želja po aktivnostih zunaj ne mineva. Ravno obratno, ob tem času je razlogov za zabavo zunaj še več, poletje je v polnem teku, zato smo tudi ob tem koncu tedna za vas zbrali najbolj zanimive ideje za izlet. V top Semaforum družbi si tako naredite poletje po svoje in ustvarite nekaj nepozabnih poletnih večerov.

NOČNI GLOW TEK

Slovenija obožuje tek in vse, kar je povezanega z njim - radi spremljamo maratone, še raje pa se jih udeležujemo. In eden najbolj zanimivih tekov pri nas se bo zgodil prav v soboto v Prekmurju. V Murski Soboti bo potekal "nočni glow" tek, tekaška prireditev, pri kateri boste s pomočjo svetlečih predmetov, ki si jih nadenete na štartu, cel tek sijali - namreč, "noćni glow" se začne ob 20h zvečer. Prijava je še vedno možna na dan prireditve.

Glorun
Clicking the button below will create an activity.
People looking for companions
danica
F , 62 years
OVČARSKI PRAZNIK

Slovenija resnično spada med najmanjše države sveta, a njena velikost nima prav nobene veze z njeno raznolikostjo. Od Primorske do Štajerske lahko uživamo v različni kulinariki, ljudeh, arhitekturi in kulturi na sploh. In eden takšnih, posebnih in svojih praznikov, se nam obeta ta vikend. V nedeljo bo v Šmihelu nad Mozirjem potekal že 42. ovčarski praznik. Tam boste doživeli predstavitev kmečkega življenja, blagoslov traktorjev, vlečenje vrvi in še marsikaj.

3270257
Clicking the button below will create an activity.
People looking for companions
Lojz
M , 70 years
VIKEND KISLIH PIV

Vsak popotnik, ki ima rad poletje, dobro ve, da je osvežitev na poti še kako pomembna in da je v teh dneh še posebej pomembno biti hidriran. In prav za dobro hidracijo in hkrati degustacijo, se bo v Ljubljani začelo skrbeti že danes in sicer na posebni prireditvi, vikendu kislih piv. Ta priljubljena poletna pijača je doživela že veliko preoblek, v pivnici Lajbah pa so kisli verziji namenili kar cel vikend.

Download 1
Clicking the button below will create an activity.
GOJINA NOČ

Za zadnji predlog pa smo prihranili najbolj zabavnega. Po celemu vikendu športanja in spoznavanja običajev, sigurno paše čisti odklop in prepevanje skozi celo noč. To se nam obeta na Gojini noči na Ptuju, kjer bosta jutri zvečer pred poslovnim centrom Goja, med drugim nastopala tudi Petar Grašo in Danijela.

9a32e13b0e3ced7d0611
Clicking the button below will create an activity.
Back to blog
Read more
Pekel1
Kam pobegniti pred Korono?
Smartinsko jezero 0
Najlepši slovenski izleti to pomlad
Steep karst cliffs of el nido in palawan adapt 1900 1
To so TOP 4 potovanja, za katera se ta hip išče družba
240214740
Najlepši izleti za valentinovo po Sloveniji
Secovljske soline solinar
Najbolj zanimivi muzeji v Sloveniji
+