Podpri Semaforum! Podpri Semaforum!
TOP SEMAFORUM AKTIVNOSTI, ZA KATERE MORAŠ SLIŠATI
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 19. avgust 2019

Še naprej na naših koncih uživamo v visokih temperaturah in sončnemu vremenu, ki v tej kombinaciji dajejo ogromno idej za aktivnosti. Tudi ta teden ste jih nabrali za cel blog in v današnjem si preberite najboljše. Če torej sami nimate ideje, kako preživeti preostanek poletja, se z lahkoto pridružite kateremu od Semaforumcev, ki je predlog za izlet že dal - le z enim klikom na gumb mu pošljite sporočilo in že kmalu se lahko skupaj odpravite na naslednjo pustolovščino.

POREČANKA

Najprej kličemo vse ljubitelje kolesarjenja. Poletje je definitivno glavna sezona tega športa in če tudi vi v teh dneh radi sedete na svoje kolo, vas Izidor vabi na hud izlet. Odpravlja se namreč na pot po Porečanki, eni od najlepših kolesarskih steza na naših koncih. Poteka po nekdanji železniški progi med Trstom in Porečom, Izidor pa predlaga, da se štarta v Kopru. Oglasi se mu in se dogovorite za vse ostale podrobnosti.

https://www.semaforum.si/posts/15336

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
AKROJOGA

Marsikdo, ki prvič preizkusi akrojogo, je navdušen in si v tem zanimivem in inovativnem športu želi napredovati. Tudi Dean je eden izmed tistih, ki se mu akrojoga zdi super predlog za preživljanje prostega časa, zato, če imaš nekaj izkušenj in se ti poletne dni preživlja v športni družbi, se mu kar hitro oglasi.

https://www.semaforum.si/posts/15372

MANGART

Odveč je pisati, kako lepe so Slovenske gore, a včasih res ne moremo mimo tega. Res je čudovit pogled na Mangart, še lepši, pa pravijo, da je z njega. Super poletne dni bi za pohod nanj rada izkoristila tudi Doroteja, ki išče pohodniško družbo za pohod na Mangart in to z italijanske strani.

https://www.semaforum.si/posts/15325

Foto: Jošt Gantar

BARCELONA

Za konec pa potujemo najdlje - prav v teh dneh lahko najdemo super ugodne ponudbe za destinacije, kjer je tudi malce kasneje še vedno toplo. To se je zgodilo Izidorju, ki ima super ponudbo za oktobrski skok do Barcelone. Če bi se mu rad pridružil na potovanju v Katalonijo, potem mu kar pošlji sporočilo in skupaj izkoristite ugodbno ponudbo na www.pocenipotovati.si

https://www.semaforum.si/posts/15371

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+