Woman black small
#topdružba t-shirts #topdružba t-shirts
TOP SEMAFORUM AKTIVNOSTI, ZA KATERE MORAŠ SLIŠATI
Author:
Semaforum Blog
Published 19. August 2019

Še naprej na naših koncih uživamo v visokih temperaturah in sončnemu vremenu, ki v tej kombinaciji dajejo ogromno idej za aktivnosti. Tudi ta teden ste jih nabrali za cel blog in v današnjem si preberite najboljše. Če torej sami nimate ideje, kako preživeti preostanek poletja, se z lahkoto pridružite kateremu od Semaforumcev, ki je predlog za izlet že dal - le z enim klikom na gumb mu pošljite sporočilo in že kmalu se lahko skupaj odpravite na naslednjo pustolovščino.

POREČANKA

Najprej kličemo vse ljubitelje kolesarjenja. Poletje je definitivno glavna sezona tega športa in če tudi vi v teh dneh radi sedete na svoje kolo, vas Izidor vabi na hud izlet. Odpravlja se namreč na pot po Porečanki, eni od najlepših kolesarskih steza na naših koncih. Poteka po nekdanji železniški progi med Trstom in Porečom, Izidor pa predlaga, da se štarta v Kopru. Oglasi se mu in se dogovorite za vse ostale podrobnosti.

https://www.semaforum.si/posts/15336

Parenzana magic 1030x686
Clicking the button below will send a message to the person looking for a companion for this activity.
AKROJOGA

Marsikdo, ki prvič preizkusi akrojogo, je navdušen in si v tem zanimivem in inovativnem športu želi napredovati. Tudi Dean je eden izmed tistih, ki se mu akrojoga zdi super predlog za preživljanje prostega časa, zato, če imaš nekaj izkušenj in se ti poletne dni preživlja v športni družbi, se mu kar hitro oglasi.

https://www.semaforum.si/posts/15372

Maxresdefault
Clicking the button below will send a message to the person looking for a companion for this activity.
MANGART

Odveč je pisati, kako lepe so Slovenske gore, a včasih res ne moremo mimo tega. Res je čudovit pogled na Mangart, še lepši, pa pravijo, da je z njega. Super poletne dni bi za pohod nanj rada izkoristila tudi Doroteja, ki išče pohodniško družbo za pohod na Mangart in to z italijanske strani.

https://www.semaforum.si/posts/15325

Foto: Jošt Gantar

Mangart jost gantar
BARCELONA

Za konec pa potujemo najdlje - prav v teh dneh lahko najdemo super ugodne ponudbe za destinacije, kjer je tudi malce kasneje še vedno toplo. To se je zgodilo Izidorju, ki ima super ponudbo za oktobrski skok do Barcelone. Če bi se mu rad pridružil na potovanju v Katalonijo, potem mu kar pošlji sporočilo in skupaj izkoristite ugodbno ponudbo na www.pocenipotovati.si

https://www.semaforum.si/posts/15371

Shutterstock 552368572
Clicking the button below will send a message to the person looking for a companion for this activity.
Back to blog
Read more
Pekel1
Kam pobegniti pred Korono?
Smartinsko jezero 0
Najlepši slovenski izleti to pomlad
Steep karst cliffs of el nido in palawan adapt 1900 1
To so TOP 4 potovanja, za katera se ta hip išče družba
240214740
Najlepši izleti za valentinovo po Sloveniji
Secovljske soline solinar
Najbolj zanimivi muzeji v Sloveniji
+