Woman black small
#topdružba majice #topdružba majice
KAM ZA VIKEND?
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 23. avgust 2019

Dobrodošli pred zadnjim, v celoti avgustovskim vikendom, že v naslednjega se bo malce vrinil september. Dokler poletje traja, naj traja, in tudi mi ga z veseljem izkoriščamo, kot se le da. In kot ste navajeni, vas tudi pred tem koncem tedna čaka blog z najboljšimi predlogi, kako torej zadnji "pravi" poletni vikend izkoristit. Nadaljujte z branjem, zabavno bo!

RIBIŠKI PRAZNIK

Poletje obožujemo, ker imamo radi morje in vse, kar je povezanega z njim. Plavanje, sončenje in seveda, odlična morska hrana. In vse to ta vikend dobite na enem mestu, v Izoli. Tam bo v soboto in v nedeljo na večih lokacijah potekal ribiški praznik, ki se ga seveda najboljše praznuje na obali. Obilo domače hrane, dobre glasbe in še nepozabnega druženja, vas ta vikend pričakuje v Izoli.

Izola header 1920x700 domov 02 new
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
Gabrijela
Ž , 62 let
Manca
Ž , 46 let
OKUSI PIVA BLED

Če smo današnji blog že začeli kulinarično, ga dajmo tako tudi nadaljevati. Po tem, ko smo torej preizkusili odlično morsko hrano, bo zelo pasalo nekaj hladne osvežitve. In pazite to, na Bledu so se odločili, da cel vikend posvetijo prav temu in organizirali festival "okusi piva Bled". Tam boste lahko preizkusili različne okuse te priljubljene poletne pijače in to prav na promenadi ob jezeru. Te mika obisk? Klikni na spodnji gumb, organiziraj izlet in se v top Semaforum družbi ta vikend odpravi na Bled.

Bled
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
KOLIŠČARSKI DAN

100% kulinaričen je bil začetek tegale vikenda, če pa vam bolj kot hrana, paše raziskovanje in odkrivanje česa novega, potem bo tale aktivnost kot nalašč za vas. Koliščarski dan poteka jutri v Dragi pri Igu. Tam boste skozi različna predavanja strokovnjakov spoznali zanimivo življenje koliščarjev, izvedeli, kaj nam najdbe odkrivajo o njih in spoznali še veliko drugih arheoloških tem. Koliščarski dan bo potekal od 10.30 - 18.00.

Iskanje ravnovesja01
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
Majda
Ž , 66 let
PRAZNIK IDRIJSKIH ŽLIKROFOV

Ta vikend je popolnoma obarvan v najboljšo hrano in pijačo, kar jo lahko ponudi Slovenija in če smo v tem stilu začeli, bomo tudi zaključili. Idrija, eno od kulturnih središč Slovenije, jutri, v soboto, vabi na zelo poseben dan in sicer na praznik Idrijskih žlikrofov. To slovensko specialiteto se bo cel dan okušalo v središču mesta vse od desetih dalje. Ne veš, s kom bi šel, se ti pa zelo je žlikrofe? Poglej, če kdo na Semaforumu že išče družbo za tale praznik, drugače pa izlet predlagaj kar ti in to le s klikom na en gumb.

Idrijski zlikrofi z bakalco 020
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Kolo min
Kolesarske ture s Semaforumci
Pogled na matkov kot
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Unnamed 3 min
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
Img 7284 min
Dvatisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto 2
Collage fotor min
Gore, kjer boš zagotovo naletel na GAMSA!
+