Woman black small
#topdružba t-shirts #topdružba t-shirts
KAM ZA VIKEND?
Author:
Semaforum Blog
Published 23. August 2019

Dobrodošli pred zadnjim, v celoti avgustovskim vikendom, že v naslednjega se bo malce vrinil september. Dokler poletje traja, naj traja, in tudi mi ga z veseljem izkoriščamo, kot se le da. In kot ste navajeni, vas tudi pred tem koncem tedna čaka blog z najboljšimi predlogi, kako torej zadnji "pravi" poletni vikend izkoristit. Nadaljujte z branjem, zabavno bo!

RIBIŠKI PRAZNIK

Poletje obožujemo, ker imamo radi morje in vse, kar je povezanega z njim. Plavanje, sončenje in seveda, odlična morska hrana. In vse to ta vikend dobite na enem mestu, v Izoli. Tam bo v soboto in v nedeljo na večih lokacijah potekal ribiški praznik, ki se ga seveda najboljše praznuje na obali. Obilo domače hrane, dobre glasbe in še nepozabnega druženja, vas ta vikend pričakuje v Izoli.

Izola header 1920x700 domov 02 new
Clicking the button below will create an activity.
People looking for companions
Gabrijela
F , 62 years
Manca
F , 46 years
OKUSI PIVA BLED

Če smo današnji blog že začeli kulinarično, ga dajmo tako tudi nadaljevati. Po tem, ko smo torej preizkusili odlično morsko hrano, bo zelo pasalo nekaj hladne osvežitve. In pazite to, na Bledu so se odločili, da cel vikend posvetijo prav temu in organizirali festival "okusi piva Bled". Tam boste lahko preizkusili različne okuse te priljubljene poletne pijače in to prav na promenadi ob jezeru. Te mika obisk? Klikni na spodnji gumb, organiziraj izlet in se v top Semaforum družbi ta vikend odpravi na Bled.

Bled
Clicking the button below will create an activity.
KOLIŠČARSKI DAN

100% kulinaričen je bil začetek tegale vikenda, če pa vam bolj kot hrana, paše raziskovanje in odkrivanje česa novega, potem bo tale aktivnost kot nalašč za vas. Koliščarski dan poteka jutri v Dragi pri Igu. Tam boste skozi različna predavanja strokovnjakov spoznali zanimivo življenje koliščarjev, izvedeli, kaj nam najdbe odkrivajo o njih in spoznali še veliko drugih arheoloških tem. Koliščarski dan bo potekal od 10.30 - 18.00.

Iskanje ravnovesja01
Clicking the button below will create an activity.
People looking for companions
Majda
F , 66 years
PRAZNIK IDRIJSKIH ŽLIKROFOV

Ta vikend je popolnoma obarvan v najboljšo hrano in pijačo, kar jo lahko ponudi Slovenija in če smo v tem stilu začeli, bomo tudi zaključili. Idrija, eno od kulturnih središč Slovenije, jutri, v soboto, vabi na zelo poseben dan in sicer na praznik Idrijskih žlikrofov. To slovensko specialiteto se bo cel dan okušalo v središču mesta vse od desetih dalje. Ne veš, s kom bi šel, se ti pa zelo je žlikrofe? Poglej, če kdo na Semaforumu že išče družbo za tale praznik, drugače pa izlet predlagaj kar ti in to le s klikom na en gumb.

Idrijski zlikrofi z bakalco 020
Clicking the button below will create an activity.
Back to blog
Read more
Pekel1
Kam pobegniti pred Korono?
Smartinsko jezero 0
Najlepši slovenski izleti to pomlad
Steep karst cliffs of el nido in palawan adapt 1900 1
To so TOP 4 potovanja, za katera se ta hip išče družba
240214740
Najlepši izleti za valentinovo po Sloveniji
Secovljske soline solinar
Najbolj zanimivi muzeji v Sloveniji
+