Woman black small
#topdružba majice #topdružba majice
KAM ZA VIKEND?
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 30. avgust 2019

Pred nami je zadnji vikend v avgustu, kar se že počasi lahko opazi po barvi listov in krošenj. Jesen počasi prihaja v naše kraje, čeprav je še vedno zelo toplo. Ravno prav, da se pridružite zabave na odprtem in dan preživite na najbolj originalen način. Po Sloveniji vsak konec tedna veliko dogaja in tudi ta vikend bo tako. Poglejmo pa si, kje bo najbolj zanimivo!

SALSA PARTY

Pozor, takoj moramo poudariti, da se bo dogodek, s katerim začenjamo, zgodil že danes, v petek zvečer. Torej, vabljeni ste na salsa party pod Arkadami, brezplačni "open air" tečaj salse za začetnike. Vemo, da je ta vrsta plesa tudi na Semaforumu zelo priljubljena, zato verjamemo, da vas tole zna kar zanimati. Tečaj se bo torej zgodil danes v Ljubljani pod Plečnikovimi "plesnimi" arkadami. Vse skupaj štarta ob 20h, tako da imaš dovolj časa, da spoznaš top družbo za nocojšnji ples.

Nws 2014 03 06 lif 020 30812405 i1
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
mateja
Ž , 46 let
Bojan
M , 55 let
VEGANSKI POHOD NA KRN

Ob naslednji aktivnosti pa boste prav tako "zašvicali", a ne zaradi plesa - slovensko vegansko društvo vas vabi v hribe. In to ne na vsak hrib, ampak na kar 2244 metrov visoki Krn. Če bi se radi udeležili tega malco drugačnega pohoda, na vrhu uživali v super veganskih dobrotah, oddajte svojo prijavo in se že jutri odpravite v gore. Vse informacije o vzponu najdete na Facebook strani dogodka.

https://www.facebook.com/events/665542083952501/

Pohodnistvo 1 jost gantar velika 39
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
BOGRAČFEST

Ob vsem potenju in fizični aktivnosti, pa se seveda velja dobro okrepčati. V Prekmurju je doma kar nekaj vrhunske hrane in bograč je eden od njih. Kdor je za stvar, se lahko ta vikend, natančneje v soboto, odpravi v Lendavo, kjer se bo od osmih dalje na veliko kuhal bograč. Da boste siti, bo poskrbela ta tradicionalna prekmurska jed, za zabavo pa bosta zvečer poskrbela Luka Basi in Tanja Žagar.

Bogracfest17 bograc
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
ČAROBNI DAN

Za konec pa smo se odločili, da vas povabimo v Volčji potok. V nedeljo se bo Arboretum spremenil v čarobno deželo, kjer boste na vrsto prišle družine. Številne delavnice bodo poskrbele za zabavo tako mladih, kot starejših, bo pa vse skupaj še dodatno obogatil pester glasbeni programi. Uživali boste v nastopu skupine Pepel in kri, akrobatski točki Dunking devilsov in še marsikoga.

5
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Unnamed 3 min
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
Img 7284 min
Dvatisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto 2
Collage fotor min
Gore, kjer boš zagotovo naletel na GAMSA!
4915652820 5f82c2a085 b min
Dvatisočaki, ki jih boš z lahkoto osvojil
Veliki babanski skedenj min
Neznani vrhovi Slovenije
+