Woman black
#topdružba t-shirts
KAM ZA VIKEND?
Author:
Semaforum Blog
Published 30. August 2019

Pred nami je zadnji vikend v avgustu, kar se že počasi lahko opazi po barvi listov in krošenj. Jesen počasi prihaja v naše kraje, čeprav je še vedno zelo toplo. Ravno prav, da se pridružite zabave na odprtem in dan preživite na najbolj originalen način. Po Sloveniji vsak konec tedna veliko dogaja in tudi ta vikend bo tako. Poglejmo pa si, kje bo najbolj zanimivo!

SALSA PARTY

Pozor, takoj moramo poudariti, da se bo dogodek, s katerim začenjamo, zgodil že danes, v petek zvečer. Torej, vabljeni ste na salsa party pod Arkadami, brezplačni "open air" tečaj salse za začetnike. Vemo, da je ta vrsta plesa tudi na Semaforumu zelo priljubljena, zato verjamemo, da vas tole zna kar zanimati. Tečaj se bo torej zgodil danes v Ljubljani pod Plečnikovimi "plesnimi" arkadami. Vse skupaj štarta ob 20h, tako da imaš dovolj časa, da spoznaš top družbo za nocojšnji ples.

Nws 2014 03 06 lif 020 30812405 i1
Clicking the button below will create an activity.
People looking for buddies
mateja
F , 46 years
Bojan
M , 55 years
VEGANSKI POHOD NA KRN

Ob naslednji aktivnosti pa boste prav tako "zašvicali", a ne zaradi plesa - slovensko vegansko društvo vas vabi v hribe. In to ne na vsak hrib, ampak na kar 2244 metrov visoki Krn. Če bi se radi udeležili tega malco drugačnega pohoda, na vrhu uživali v super veganskih dobrotah, oddajte svojo prijavo in se že jutri odpravite v gore. Vse informacije o vzponu najdete na Facebook strani dogodka.

https://www.facebook.com/events/665542083952501/

Pohodnistvo 1 jost gantar velika 39
Clicking the button below will create an activity.
BOGRAČFEST

Ob vsem potenju in fizični aktivnosti, pa se seveda velja dobro okrepčati. V Prekmurju je doma kar nekaj vrhunske hrane in bograč je eden od njih. Kdor je za stvar, se lahko ta vikend, natančneje v soboto, odpravi v Lendavo, kjer se bo od osmih dalje na veliko kuhal bograč. Da boste siti, bo poskrbela ta tradicionalna prekmurska jed, za zabavo pa bosta zvečer poskrbela Luka Basi in Tanja Žagar.

Bogracfest17 bograc
Clicking the button below will create an activity.
ČAROBNI DAN

Za konec pa smo se odločili, da vas povabimo v Volčji potok. V nedeljo se bo Arboretum spremenil v čarobno deželo, kjer boste na vrsto prišle družine. Številne delavnice bodo poskrbele za zabavo tako mladih, kot starejših, bo pa vse skupaj še dodatno obogatil pester glasbeni programi. Uživali boste v nastopu skupine Pepel in kri, akrobatski točki Dunking devilsov in še marsikoga.

5
Clicking the button below will create an activity.
Back to blog
Read more
Logarska jesen 2018 vstopna
Top vikend izlet: Logarska dolina
Izola header 1920x700 nastanitev 002
Top vikend dogodki
9 no ni tek na kalvarijo 3
Najboljše aktivnosti, ki se v kratkem zgodijo v Sloveniji
5cdbf1588dca9
Top vikend dogodki
Dsc04375
Vrhunski pohodi v Sloveniji, za katere moraš slišati
+