Support Semaforum! Support Semaforum!
NAJBOLJŠI IZLETI, KI JIH MORATE PREVERITI
Author:
Semaforum Blog
Published 04. September 2019

En lep potovalni pozdrav vsem v temle septembru. Hitro gre čas naokoli, zato se ga za potovanja in izleto vedno splača izkoristiti. Tale predjesenski čas je za take podvige zelo primeren, zato smo se vam v današnjem blogu odločili predstaviti najboljše izlete, ki se vam jih splača vsaj preveriti, v najboljšem primeru pa zraven pridružiti!

NEPAL

Izjemno in nepozabno, tako ponavadi vsak opiše potovalno izkušnjo, ko se vrne iz Nepala. Drugačna pokrajina, drugačni ljudje in seveda drugačne navade, so razlogi, zakaj se splača obiskati to deželo in eno super priložnost, da se tja odpraviš v top družbi, ti ponuja Branka. V Nepal se odpravlja konec oktobra, tako da imata dovolj časa, da dobro splanirata to potovanje!

https://www.semaforum.si/posts/15685

Clicking the button below will send a message to the person looking for a companion for this activity.
KANARSKI OTOKI

Še vedno uživamo v prijetnih temperaturah in še nekaj časa bomo, a se že zdaj splača pomisliti, kam je vredno skočit, da bi pred najnižjimi temperaturami pa le pobegnili. Ena od priljubljenih destinacij so tako Kanarski otoki, ki z idealno klimo pričakajo vso leto. Klara se odpravlja prav tja, našla pa je še super ugodno ponudbo. Če bi se ji pridružil, se ji oglasi s klikom na en gumb.

https://www.semaforum.si/posts/15675

GRADEC

Veliko dobrih potovalnih pustolovščin pa nas čaka tik za mejo. Prijetna vožnja nas tako vodi do Gradca, malega, a prijetnega avstrijskega mesteca, ki navdušuje z arhitekturo, dobro hrano in zanimivo nakupovalno izkušnjo. Če si za raziskovanje tega mesta, se nujno oglasi Vidu, ki se tja odpravlja z istim razlogom.

https://www.semaforum.si/posts/15521

PALERMO

In ko že ravno skačemo čez mejo, skočimo še k sosedom na zahodu. Italija je ena izmed redkih držav, ki čudovite destinacije ponuja prav na vseh svojih koncih in k sreči so nam vsi relativno blizu. Cvetka se prav zato odpravlja na sam jug nje in sicer na Sicilijo. Na pocenipotovati.si je našla ugodno ponudbo letalskih kart, zato se ti splača, da se ji oglasiš in se do Palerma odpravita v top Semaforum družbi.

https://www.semaforum.si/posts/15620

Back to blog
Read more
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+