Woman black
#topdružba t-shirts
TO SO NAJBOLJ ZABAVNE STVARI, KI JIH LAHKO POČNEŠ NA DEŽEVEN VIKEND!
Author:
Semaforum Blog
Published 07. September 2019

September v naše kraje že na začetku prinaša manj suho in sončno vreme in za razliko od lanskega leta, nas je letos indijansko poletje preskočilo. Zemlja od razgretih temperatur počiva in nabira moči za zimsko sezono, kar pa ne velja za aktivnosti željne Semaforumce! Tudi deževen vikend nikakor ni ovira, da ga ne bi aktivno preživeli, če vam je seveda do tega. V današnjem blogu boste prebrali, kaj so najboljše aktivnosti, katerim se lahko priključite to soboto in nedeljo - recimo, že danes ob 16h te na Knežji festival Gina vabi Celje, kjer se bo različne vrste te priljubljene pijače preizkušalo na Glavnem trgu od 16h dalje!

3e276db4f3293b45 7028445f45d0c387 2x
Clicking the button below will create an activity.
KAČIŠ'NCA

Za naslednji zanimiv dogodek, ki bo pritegnil tako ljubitelje kulinarike, kot tudi dobre zabave, pa bo treba skočit na zelo lepo konec Slovenije. Danes v Danah pri Divači poteka "kačiš'nca", vaški praznik, del ohranjene kulturne dediščine vasi. Na prireditvi se bo dobro jedlo - stregel se bo odličen golaž - ustvarjalo na različnih umetniških delavnic, potekalo pa bo celo tekmovanje v kartah. Če se želite pridružiti pravi vaški zabavi, ki je del kulturne dediščine teh krajev, danes od 14h dalje vabijo Dane pri Divači.

Outdoor party x1
Clicking the button below will create an activity.
SVETOVNI FESTIVAL PRAŽENEGA KROMPIRJA

Če smo današnji blog že zaštartali kulinarično, ga dajmo tako še nadaljevati. Za vse gurmane in ljubitelje krompirja bo danes v Postojni potekala prava stvar - svetovni festival praženega krompirja. Odvil se bo, pazite to, že devetnajsti po vrsti in sicer na parkirišču pri stavbi Primorke, po krompirju pa bo dišalo od 12h dalje.

Dogodki prazen krompir
Clicking the button below will create an activity.
KOLESARSKI VZPON NA LUBNIK

Okej, do zdaj smo se v deževnem vikendu dobro osvežili in najedli, zdaj pa je čas, da vse kalorije porabimo. Zato bo poskrbel že osmi kolesarski vzpon na Lubnik, ki bo potekal jutri, v nedeljo. Zelo primerna cesta za tak podvig vodi po južni in zahodni strani Lubnika, vmes pa se nadmorska višina dvigne tudi za 400 metrov. Začetek vzpona bo ob 10h s štartom v Škofji Loki na Mestnem trgu.

Vzpon lubnik
Clicking the button below will create an activity.
KASAŠKI DERBI

Za konec pa vam bomo predlagali edino zares ležerno in uživaško opcijo, kako preživeti prvi septembrski vikend. V Ljubljani bo jutri, v nedeljo, na Hipodromu Stožice potekal kasaški derbi. Prireditev se začne ob 13h, ko bo odločeno, kdo bo domov odnesel lovorjev venec - za vsak slučaj poleg navijaške energije s seboj prinesite tudi dežnik.

H1 b
Clicking the button below will create an activity.
People looking for buddies
Dori
F , 37 years
Back to blog
Read more
Logarska jesen 2018 vstopna
Top vikend izlet: Logarska dolina
Izola header 1920x700 nastanitev 002
Top vikend dogodki
9 no ni tek na kalvarijo 3
Najboljše aktivnosti, ki se v kratkem zgodijo v Sloveniji
5cdbf1588dca9
Top vikend dogodki
Dsc04375
Vrhunski pohodi v Sloveniji, za katere moraš slišati
+