Podpri Semaforum! Podpri Semaforum!
TOP VIKEND DOGODKI
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 20. september 2019

Še en popotniški pozdrav pošilja Semaforum ekipa sredi čisto pravega indijanskega poletja, ko tudi septembra uživamo v extra lepem vremenu. Ni kaj, tole vreme se splača izkoristiti, ker takšnih dnevov proti koncu leta ne ostane veliko. Po vsej Sloveniji se tudi ta vikend veliko dogaja, v današnjem blogu pa preverimo tiste najbolj zanimive aktivnosti!

ČILIADA

Obala je poseben del Slovenije, ki poskrbi, da tja radi prihajamo skozi vso leto. Tako bo jutri, v soboto, sredi Izole potekal hudo zanimiv festival. Domačini mu pravijo čiliada, gre pa za festival čilija in čokolade. Če bi radi probali eno, drugo ali oboje skupaj, se jutri morate oglasit na Manziolinijevem trgu v Izoli. Prireditev poteka od 11h dalje.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
Vida
Ž , 46 let
Nataša
Ž , 43 let
Koncert skupine S.A.R.S.

Za vse, ki vikende radi preživljate ob dobri glasbi in vaše najljubše komade radi slišite v živo, si morate jutri zvečer vzeti čas za tale koncert. Iz Beograda v Celje prihaja band S.A.R.S., najbolj znan po velikem hitu "Lutka". Igrali bodo v celjskem mladinskem centru, koncert pa se začne ob 21h zvečer.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
SREDNJEVEŠKI DAN NA GRADU ŽOVNEK

Veliko od tistih, ki obožujete potovanja, pa imate prav tako veliko občudovanje nad zgodovino. Med potovanje izvemo veliko o njej in imamo priložnost razširiti svoja obzorja nazaj v čas. In prav tja nas jutri vabi grad Žovnek pri Braslovčah. Grajski vitezi v soboto organizirajo pravi srednjeveški dan, ki vas bo s taborom, delavnicami in grajsko malico vrnil precej daleč, nazaj v čas in če bi tudi vi radi doživeli srednjeveško atmosfero, poiščite top Semaforum družbo in se jutri odpravite na grad Žovnek. Vstop je prost.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
DOBRODELNA VOŽNJA S KOČIJO

Da pa gre tudi pri izletih lahko prijetno s koristnim, se boste prepričali v nedeljo v Črni vasi na Ljubljanskem barju. Pri cerkvi Svetega Mihaela bo namreč organiziran štart dobrodelne vožnje s kočijo. Namen dogodka je zbrati čimveč sredstev za fundacijo "Generali Human safety net", v zameno za prispevana sredstva pa boste dobili zapestnico in še popeljali vas bodo s kočijo. Vse skupaj se začne ob 10.30!

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+