Woman black
#topdružba majice #topdružba majice
SANJSKA SEMAFORUM POTOVANJA, KI SE ZGODIJO ZELO KMALU
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 24. september 2019

Drage bralke in bralci, en prav poseben pozdrav vam pošiljamo na drugi jesenski dan! Včeraj je tudi uradno v naših krajih štartala jesen in nas pričakala tako, kot se spodobi - s prvim dežjem. In zdaj, ko so naše misli osvežene in spočite, je čas, da že splaniramo naslednje potovanje ali vsaj city break. Tista najbolj zanimiva smo zbrali v današnjem blogu, zato z branjem kar pogumno nadaljujte!

LIZBONA

Kdo pa še ni slišal o lepotah portugalske prestolnice! Edino glavno mesto, ki se dviga nad Atlantskim oceanom vabi skozi vso leto, a je prav ta čas najlepša. Nina se tja odpravlja sredi oktobra, tako da če imaš čas in željo, se ji oglasi in na Portugalsko odpotujta skupaj.

https://www.semaforum.si/posts/15940

Lisbon 944018502 1024x640
MALTA

Še ena od zelo priljubljenih evropskih destinacij, in vsako leto bolj, pa je otok Malta. Tudi Jana si je prav tam zaželela oddiha, našla pa je še super ugodno ponudbo, ki vključuje letalsko karto. Bi se ji rad pridružil? Potem ji pošlji sporočilo s klikom na en gumb!

https://www.semaforum.si/posts/15973

Getty images 900718148
MAROKO

Počasi zapuščamo evropsko celino in se bližamo afriški. Bina si je za jesenske počitnice izbrala Maroko, ki tudi v tem času ne špara s prijetnimi temperaturami in kupom aktivnosti vsepovsod. Imaš podobno željo in oktobra dovolj časa? Potem ti Bina ponuja top družbo - piši ji kar zdaj.

https://www.semaforum.si/posts/15947

Ld chefchaoouen0 w1920
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
TAJSKA

Najdlje, v Azijo, pa se odpravlja Peter. Našel je zanimivo ponudbo, ki te oktobra vabi na Tajsko, da jesenske temperature zamenjaš za čisto poletne. Želi si raziskati mesta in obalo, nekaj časa pa nameniti tudi fizični aktivnosti, ter se odpraviti na treking. Bi se mu pridružil? Potem izkoristi čas ter ponudbo in se mu oglasi zdaj.

https://www.semaforum.si/posts/15958

Exotic thailand 1555519991
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Smartinsko jezero 0
Najlepši slovenski izleti to pomlad
Steep karst cliffs of el nido in palawan adapt 1900 1
To so TOP 4 potovanja, za katera se ta hip išče družba
240214740
Najlepši izleti za valentinovo po Sloveniji
Secovljske soline solinar
Najbolj zanimivi muzeji v Sloveniji
Pp1
Kulturni dan: Po poteh Prešerna
+