Support Semaforum! Support Semaforum!
SANJSKA SEMAFORUM POTOVANJA, KI SE ZGODIJO ZELO KMALU
Author:
Semaforum Blog
Published 24. September 2019

Drage bralke in bralci, en prav poseben pozdrav vam pošiljamo na drugi jesenski dan! Včeraj je tudi uradno v naših krajih štartala jesen in nas pričakala tako, kot se spodobi - s prvim dežjem. In zdaj, ko so naše misli osvežene in spočite, je čas, da že splaniramo naslednje potovanje ali vsaj city break. Tista najbolj zanimiva smo zbrali v današnjem blogu, zato z branjem kar pogumno nadaljujte!

LIZBONA

Kdo pa še ni slišal o lepotah portugalske prestolnice! Edino glavno mesto, ki se dviga nad Atlantskim oceanom vabi skozi vso leto, a je prav ta čas najlepša. Nina se tja odpravlja sredi oktobra, tako da če imaš čas in željo, se ji oglasi in na Portugalsko odpotujta skupaj.

https://www.semaforum.si/posts/15940

MALTA

Še ena od zelo priljubljenih evropskih destinacij, in vsako leto bolj, pa je otok Malta. Tudi Jana si je prav tam zaželela oddiha, našla pa je še super ugodno ponudbo, ki vključuje letalsko karto. Bi se ji rad pridružil? Potem ji pošlji sporočilo s klikom na en gumb!

https://www.semaforum.si/posts/15973

MAROKO

Počasi zapuščamo evropsko celino in se bližamo afriški. Bina si je za jesenske počitnice izbrala Maroko, ki tudi v tem času ne špara s prijetnimi temperaturami in kupom aktivnosti vsepovsod. Imaš podobno željo in oktobra dovolj časa? Potem ti Bina ponuja top družbo - piši ji kar zdaj.

https://www.semaforum.si/posts/15947

Clicking the button below will send a message to the person looking for a companion for this activity.
TAJSKA

Najdlje, v Azijo, pa se odpravlja Peter. Našel je zanimivo ponudbo, ki te oktobra vabi na Tajsko, da jesenske temperature zamenjaš za čisto poletne. Želi si raziskati mesta in obalo, nekaj časa pa nameniti tudi fizični aktivnosti, ter se odpraviti na treking. Bi se mu pridružil? Potem izkoristi čas ter ponudbo in se mu oglasi zdaj.

https://www.semaforum.si/posts/15958

Back to blog
Read more
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+