Woman black small
#topdružba t-shirts #topdružba t-shirts
KONJIŠKI MARATON
Author:
Semaforum Blog
Published 28. September 2019

Ko človek potuje, ponavadi pozabi na čas in se daleč od doma zares odklopi. A čas vseeno teče in lepo vas pozdravljamo ob koncu septembra, ko smo v naših krajih že sprejeli jesen. Še vedno pa uživamo v prijetnih temperaturah in prav jutri na vrsto pride sončna in topla nedelja. Kako jo preživeti? Predloge prepustite nam, s pomočjo Semaforuma spoznajte top družbo in se skupaj odpravite širom Slovenije! Prvi predlog je recimo Konjiški maraton, kjer boste v Slovenskih Konjicah ob bogatem programu skozi cel dan navijali za pogumne tekače!

Clicking the button below will create an activity.
OKUSI PIVŠKIH JEZER

Slovenija resnično skriva številne lepe konce in eden najbolj zanimiv se nahaja v smer Pivke. Pivška jezera so pri nas prava posebnost, saj veliko od njih vmes presahne, ter se v obdobju vode zopet pojavi. Jutri pa bo prav v Pivki, pred Krpanovim domom, potekala zanimiva kulinarična prireditev. Na okusih Pivških jezer boste lahko spoznali veliko domačih dobrot, poizkusili bavarsko pivo in se seveda naužili čudovite narave.

Pivska
Clicking the button below will create an activity.
DAN SEKIRE

Včasih potrebujemo nenavaden razlog, da se dobimo, kar pa je še najbolj pomembno - da se na koncu imamo fino. Na Lavričevi koči Gradišče pri Petrušnji vasi bo jutri potekal 2. dan sekire. Temu starodavnemu orodju bo posvečena cela nedelja oziroma pravo državno tekmovanje v metu sekire. Pridite, vse skupaj se začne ob 14h!

0631167001471423917
Clicking the button below will create an activity.
JOSIPA LISAC

Za konec pa vam bomo še namignili, da jutri v Ljubljano prihaja Josipa Lisac. Ta legendarna hrvaška pevka ima dovolj hitov, da bi jih prepevala cel dan, a je izbrala tiste najboljše, ki vam jih bo predstavila na koncertu v Cankarjevem domu. Vas zanima, pa ne veste s kom bi šli? Top, poišči družbo kar preko Semaforuma.

Josipa3
Clicking the button below will create an activity.
Back to blog
Read more
Pekel1
Kam pobegniti pred Korono?
Smartinsko jezero 0
Najlepši slovenski izleti to pomlad
Steep karst cliffs of el nido in palawan adapt 1900 1
To so TOP 4 potovanja, za katera se ta hip išče družba
240214740
Najlepši izleti za valentinovo po Sloveniji
Secovljske soline solinar
Najbolj zanimivi muzeji v Sloveniji
+