Support Semaforum! Support Semaforum!
KAM TA VIKEND?
Author:
Semaforum Blog
Published 03. October 2019

Vsem popotnikom in popotnicam ter ostalim, avanturističnim po duši, ekipa Semaforuma vam želi lep začetek oktobra! Pred nami je prvi vikend v temu jesenskem mesecu in zato bo še prav posebno pester. V današnjem blogu boste izvedeli za najboljše festivale in športne prireditve, ki se bodo dogajale konec tedna, vi le spoznajte top družbo in se skupaj odpravite na enega izmed njih!

POHOD PO BRKINIH

Najprej se bomo odpravili na jugozahodni konec Slovenije. Brkini so čudovita pokrajina, ki se razteza od reke Pivke in Snežnika, pa do Čičarije na jugu, pobližje pa jo boste lahko spoznali skozi en pohod. V soboto se organizira prvi takšen pohod po Brkinih, s štartom pri cerkvi na Suhorju. Pot bo nezahtevna in večinoma ravninska.

Clicking the button below will create an activity.
FESTIVAL PIVA IN KLOBASE

In če smo zdajle pošteno pokurili kalorije, je fino, da poskrbimo za dobro okrepčitev. V rovih pod Kranjem bo v soboto popoldne potekal festival piva in klobase. Spoznali boste proizvodnjo piva od blizu, zraven pa uživali v okusih domače specialitete, Kranjske klobase.

Clicking the button below will create an activity.
People looking for companions
klavdija
F , 48 years
OKTOBERUŠE FEST

Naslednja aktivnost pa nas pelje na še en čudovit konec Slovenije, na zahod Štajerske. V Rušah bo v soboto skozi cel dan potekal OktobeRuše fest, kjer boste lahko videli številne zanimive stvari. Vzlet balonov, kolesarski vzpon na Pohorje in spoznavanje fitnesa ter seveda kup kulinaričnih dobrot. Pazi to, vse skupaj se začne že ob šestih zjutraj!

Clicking the button below will create an activity.
JESTIVAL

Za konec pa vas bomo povabili na prireditev, ki je zanimiva že po imenu samem. Jestival se dogaja v Kobaridu, na tem festivalu umetnosti in hrane pa se bodo predstavile lokalne restavracije in turistične kmetije, sirarji in proizvajalci medu, likerjev ter zelišč, vse skupaj pa bodo popestrili lokalni ustvarjalci z unikatnimi izdelki. Jestival se bo začel v soboto ob 11h.

Clicking the button below will create an activity.
People looking for companions
Sonja
F , 58 years
Back to blog
Read more
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+