Support Semaforum! Support Semaforum!
VSE AKTIVNOSTI, KI VAS BODO ZANIMALE IN ZA KATERE SE IŠČE DRUŽBA
Author:
Semaforum Blog
Published 11. October 2019

Recept za dober dan je enostaven, a so vse sestavine enako pomembne. Najprej potrebujemo zanimiv predlog, kam iti, nato je treba ugotoviti, kako bomo do tja prišli in seveda, s kom se bomo aktivnosti udeležili. Na Semaforumu ti zrihtamo čisto vse, predlagamo ti, kaj se splača doživet, vmes spoznaš top družbo, s katero pa se dogovoriš za vse ostalo. Namesto tebe smo v en blog zapakirali vse aktivnosti, ki te bodo gotovo zanimale in za katere se v kratkem še išče družba!

TREKING PO PALCODI

Veliko ljudi jesen za najljubši letni čas, ko se najraje potuje okoli, izbere prav zaradi top temperatur. Ni več vroče, mrzlo pa tudi ne, tako da je ob sončnem vremenu zunaj ravno prav. Tudi Emil je zato prišel na idejo, da je to pravi čas za treking po Italiji. Pohodniška pot bi vas vodila mimo Palcode, Borga di Tamar in Pozzisa. Če si za športni konec tedna, se oglasi Emilu.

https://www.semaforum.si/posts/16196

Clicking the button below will send a message to the person looking for a companion for this activity.
BARCOLANA

Kot vsak oktober, bo tudi letos potekala Barcolana, ena najbolj znanih regat na svetu. Lanskoletna je bila po udeležbi rekordna, to nedeljo pa bo v Tržaškem zalivu prav tako zelo pestro. Vreme se napoveduje odlično, na Semaforumu pa družbo že išče Andrej.

https://www.semaforum.si/posts/16223

Clicking the button below will send a message to the person looking for a companion for this activity.
TREKING PO LIKIJSKI POTI

Turčijo ima večina turistov najraje zaradi lepo urejenih resortov, čudovitih plaž in lepega vremena. V resnici pa ta zgodovinsko bogata dežela ponuja še veliko več od le zunanjega turističnega blišča. Območje Likije je tako eno od najbolj skrivnostnih, saj je bilo dolgo časa dostopno le s strani morja in smo tako na teh koncih lahko še vedno priča tradicionalnemu načinu življenja. Idejo za treking po Likijski poti je dal Bor, ki se tja odpravlja med jesenskimi počitnicami. Bi šel zraven?

https://www.semaforum.si/posts/16133

Clicking the button below will send a message to the person looking for a companion for this activity.
DOBRODELNI MOTORSHOW

Na naših koncih pa bo drug teden potekala ena zelo zanimiva zadeva. V Kopru se bo na karting stezi naslednjo soboto odvil dobrodelni motorshow, kjer boste od blizu spoznali veliko športnih in dirkalnih vozil, v dobrodelni namen pa boste lahko nekatere od njih kot sovoznik tudi preizkusili. Vstop je brezplačen, družbo pa že išče uporabnik Clio.

https://www.semaforum.si/posts/16207

Back to blog
Read more
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+