Podpri Semaforum! Podpri Semaforum!
VSE TOP AKTIVNOSTI V SLOVENIJI
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 19. oktober 2019

Popotniki in popotnice, izletniki ter izletnici in seveda, avanturisti in avanturistke, lepo pozdravljeni na Semaforumu! Uživamo v res prekrasni jeseni, ki je bogata s soncem in prijetnimi, popolnoma spomladanskimi temperaturami, katere moramo nujno izkoristiti. Za druženje, za potep, skratka, za dober dan. Kako si ga popestriti v Semaforum družbi? Enostavno, v današnjem blogu najdete vse aktivnosti, ki se bodo dogajale v teh in katerakoli bi te utegnila zanimati, se ji priključi s klikom na en gumb!

SLEMENOVA ŠPICA

Marjeta se je odločila, da v torek dopust izkoristi za top pohod in se odpravlja na Slemenovo špico. Gre za 1911 metrov visoko goro v Julijskih Alpah, ki prav v tem letnem času ponuja tiste najbolj znane poglede. Zlate travnike, jezerca in osrčje gora okoli. Če bi tudi ti teden rad izkoristil z dobrim pohodom, se oglasi Marjeti in se na Sleme odpravite skupaj.

https://www.semaforum.si/posts/16353

Vir fotografije: Bojan Ambrožič

KAMNIŠKA BISTRICA

Še lepše pa si je frej vzeti kar cel vikend in se odpraviti v naravo. Blaž je eden izmed tistih, ki točno ve, kako dobro to dene, zato se že drugič odpravlja v naravo Kamniške Bistrice. Če bi se mu jutri rad pridružil pri raziskovanju doline in okoliških znamenitosti, od Orglic do Predaselj, se mu kar hitro oglasi.

https://www.semaforum.si/posts/16311

Vir fotografije: Manca Korelc

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
BADMINTON

Včasih pa še bolj kot konkreten datum za izlet, paše vedeti, da je nekdo na voljo, s katerim boš čas lahko koristno in aktivno izkoristil. Predvsem za tiste, ki imate radi šport, Luka iz Ljubljane išče družbo pri igranju badbintona in če bi se mu rad pridružil in tudi sam iščeš nekoga podobnega interesa, mu sporočilo pošlji kar s klikom na spodnji gumb.

https://www.semaforum.si/posts/16335

NA ŠMARNO GORO ALI NA JANČE

Naslednja aktivnost pa ima tisto najboljšo lastnost, kjer se lahko o destinaciji odločite skupaj. Zala je zainteresirana, da v nedeljo organizira izlet, ki bo vodil ali na Šmarno goro ali na Janče. Naj spomnimo, da jutri na Jančah poteka kostanjeva nedelja, tako da bo tam tako pestro, kot bo tudi dišalo, na Šmarki pa je v takem terminu, tako ali tako zelo živahno. Kam bolj sede iti tebi? Pošlji Zali sporočilo in se odločite skupaj.

https://www.semaforum.si/posts/16351

Vir fotografije: Karmen Kovač

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+