Podpri Semaforum! Podpri Semaforum!
TO SO TOP 4 POTOVANJA ZA ZAKLJUČEK LETA
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 22. oktober 2019

Ko potuješ, čas beži, a dobro veš, da ga koristno zapravljaš in za vedno vlagaš v spomine. Kakorkoli obrnemo, leto teče h koncu in če si v 2019 želite še eno nepozabno potovanje, ste na čisto pravem mestu. Na Semaforumu se vedno najde odlična ideja za potep, v današnjem blogu pa smo zbrali tiste najbolj odštekane, ki se bodo zgodile do decembra. Si za? Potem se priveži, ker bomo poleteli!

AMSTERDAM

Uporabnica Uu ve, kje se dobro zabava, zato se je odločila, da sredi veselega decembra skoči na Nizozemsko. Pa ne kar nekam, ampak točno v prestolnico zabave, Amsterdam. Tja odpotuje po 13.12., čez dan so na sporedu ogledi mesta, zvečer pa seveda žur. Če bi se ji rad pridružil, ji kar zdaj pošlji sporočilo.

https://www.semaforum.si/posts/16363

STOCKHOLM

Očitno gremo vsi proti severu Evrope, saj se tja odpravlja tudi Tomaž. Natančneje si je za potepanje med jesenskimi počitnicami izbral Švedsko in njeno prestolnico, Stockholm. Tja se odpravlja iz Dunaja, do kamor brez problema pelje on. Če se ti lušta vrhunec jeseni doživeti v Skandinaviji, piši Tomažu in se tja odpravita skupaj.

https://www.semaforum.si/posts/16372

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
LONDON

Ostajamo pri vrhu Evrope, v Združeno kraljestvo potuje Sašo in to z enim posebnim razlogom. Med desetim in sedemnajstim novembrom se tja odpravlja na ogled zaključnega teniškega turnirja v Londonu. Če si teniški navdušenec in ti za tale izlet manjka le še družba, potem smo ti jo ravnokar zrihtali! Pošlji Sašu sporočilo in se v Anglijo odpravita v top športnem vzdušju.

https://www.semaforum.si/posts/16364

PO BALKANU

V čisto drugo smer pa pelje Klemen. In to zares pelje. Namreč, njegova ideja je, da se skupaj odpravite na roadtrip do Sarajeva in Mostarja, če pa bi kdo imel željo videti še kaj, so predlogi več kot dobrodošli. Klemen se na izlet po Balkanu odpravlja konec novembra, zato mu sporočilo pošlji kar zdaj!

https://www.semaforum.si/posts/16366

Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+