Support Semaforum! Support Semaforum!
NA ŠTIRI STRANI EVROPE Z AVTOBUSOM
Author:
Semaforum Blog
Published 29. October 2019

En, dva, tri, počitnice so tu! Jesenski odklop od dela in praznično posvečanje družini je na vrsti in če že razmišljate, kaj bi počeli v podaljšanem preostanku tedna, imamo za vas top predlog. Brezskrbno potovanje, brez vprašanj o parkingu in gorivu, samo usedeš se in greš - danes potujemo z avtobusom!

DUNAJ

Prestolnice kulture, zgodovine in hkrati sodobnosti, Dunaj je privlačen v vseh letnih časih, prav zdaj pa se v glavnem mestu Avstrije vse pripravlja na veseli december. Kmalu bo mesto zažarelo v prazničnih lučeh, po ulicah se bo vil vonj kuhanega vina in cimeta, že prej pa lahko očarljiv Dunaj doživite kar z avtobusom in ujamete jesenske barve mesta. Do 6 odhodov na dan z ljubljanske avtobusne postaje, že od 19,99 EUR v eno smer.

www.ap-ljubljana.si

Clicking the button below will create an activity.
BEOGRAD

Če je Dunaj prestolnica kulture in zgodovine, je Beograd definitivno glavno mesto zabave. Ogromno število klubov, ki po koncu sezone splavov na veliko odpirajo vrata, so že dovolj velik razlog za obisk. Vseeno pa jesenski Beograd ponuja številne razloge, zakaj ga obiskati, med drugim boste na Kalemegdanu priča zanimivemu prizoru - kip "Pobednika" je odšel na restavriranje in na njegovem ni ničesar. Si želiš Beograd obiskati varno in enostavno, udobno in ugodno? Potem do tja odpotuj z ljubljanske avtobusne postaje, kjer te čaka do 6 odhodov na dan, že od 22,99 EUR v eno smer.

www.ap-ljubljana.si

Clicking the button below will create an activity.
BENETKE

Okej, priznamo, v totalno romantiko nas spravlja kombinacija jeseni, vožnje z avtobusom in evropskih mest, a naslednje potovanje je resnično tako. Benetke so mesto ljubezni, saj je že dejstvo, da so vse kulise postavljene na vodi, očarljivo. Tudi jeseni je italijanska Venezia nekaj posebnega in če bi radi v tem vzdušju doživeli vožnjo z gondolo ali sprehod po trgu Svetega Marka, potem vam svetujemo, da se tja odpravite brezskrbno in se usedete na avtobus. Na ljubljanski avtobusni postaji vas že od 12 EUR v eno smer čaka do 12 odhodov na dan.

www.ap-ljubljana.si

Clicking the button below will create an activity.
MUNCHEN

Nazadnje pa nas pot pelje še v Nemčijo. Bavarska je ena od njenih najbolj čudovitih pokrajin in če vas povabimo kar v njeno prestolnico, smo naredili najboljše. Bogata arhitektura, številne kavarne in muzeji, to je le nekaj od stvari, ki jesenski Minhen naredi poseben in vreden obiska. Je lahko dosegljiv, če pa se tja odpravite z avtobusom, bo pot še ugodna in udobna. Do 18 odhodov na dan vas že od 18,99 EUR v eno smer čaka z ljubljanske avtobusne postaje.

www.ap-ljubljana.si

Clicking the button below will create an activity.
Back to blog
Read more
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+