Woman black small
#topdružba majice #topdružba majice
NOVEMBRSKI SEMAFORUM IZLETI
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 02. november 2019

Ko zjutraj odpreš balkonska vrata in te prebudi hladen, pozno jesenski zrak ter navda s svežino novega dneva - vsak izmed nas lahko v vsem najde nekaj lepega, ko se za to odloči. November nas razvaja s takimi svežimi jutri, ki te hitro prebudijo in dajo nove ideje, kako zapolnit dan. In če tudi ti razmišljaš, da bi jih bilo dobro izkoristiti s hudim izletom, smo zate v temle blogu najboljše predloge Semaforumcev, ki se na lepše odpravljajo kmalu.

SEVILLE

Sevilja se nahaja na čistem jugu Španije in je za Madridom, Barcelono in Valencijo, četrto največje špansko mesto. Prijetne temperature, izjemna arhitektura in lepota narave je tisto, kar ta čas tam naredi še bolj posebnega, zato tudi Andraž razmišlja o skoku v Španijo. Našel je tudi ugodno ponudbo, tako da če bi se mu rad pridružil, mu sporočilo pošlji z enim klikom na spodnji gumb.

https://www.semaforum.si/posts/16558

Things to do in seville 09 1200x769
ŠKOTSKA

V drugo smer, proti severu Evrope, pa se odpravlja Matej. Prepričala ga je extra ugodna povratna letalska karta, pri kateri bo prihranil dovolj, da bo ostalo za vse ostale lepote Škotske. Zelena, turistično precej manj obljudena, kot jug Velike Britanije in enostavno pristna - dovolj dober opis, da se na tem potovanju pridružiš Mateju.

https://www.semaforum.si/posts/16496

Methode sundaytimes prod web bin b45fce6a 5ab8 11e9 bd2a b8f91447dc5a
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
VALENCIA

Ni dolgo trajalo, pa smo spet na poti proti južni Španiji. Recept za dober čas tam je zelo enostaven - sonce + morje = super klima. Valencija je tretje največje mesto v Španiji in prijetno za obisk skozi celo leto, kar dobro vedo tudi Semaforum uporabniki, ki se tja že odpravljajo. Če bi se rad pridružil, klikni spodnji link za več informacij.

https://www.semaforum.si/posts/16554

Centro valencia
MUNCHEN

Nazadnje pa skočimo še na Bavarsko. Tu nas višje temperature kot na naših koncih ne bodo pričakale, a to nikakor ni edini razlog za potovanje. Nemčija je čudovita dežela, ki lahko veliko ponudi, Andraž pa bi se na njen jug odpravil kar z avtobusom. Enostavno, ugodno in varno načrtuje izlet do Munchna, kamor te seveda vabi zraven.

https://www.semaforum.si/posts/16559

1 16017 02
Nazaj na blog
Preberi še
Unnamed 3 min
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
Img 7284 min
Dvatisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto 2
Collage fotor min
Gore, kjer boš zagotovo naletel na GAMSA!
4915652820 5f82c2a085 b min
Dvatisočaki, ki jih boš z lahkoto osvojil
Veliki babanski skedenj min
Neznani vrhovi Slovenije
+