Woman black
#topdružba t-shirts #topdružba t-shirts
NOVEMBRSKI SEMAFORUM IZLETI
Author:
Semaforum Blog
Published 02. November 2019

Ko zjutraj odpreš balkonska vrata in te prebudi hladen, pozno jesenski zrak ter navda s svežino novega dneva - vsak izmed nas lahko v vsem najde nekaj lepega, ko se za to odloči. November nas razvaja s takimi svežimi jutri, ki te hitro prebudijo in dajo nove ideje, kako zapolnit dan. In če tudi ti razmišljaš, da bi jih bilo dobro izkoristiti s hudim izletom, smo zate v temle blogu najboljše predloge Semaforumcev, ki se na lepše odpravljajo kmalu.

SEVILLE

Sevilja se nahaja na čistem jugu Španije in je za Madridom, Barcelono in Valencijo, četrto največje špansko mesto. Prijetne temperature, izjemna arhitektura in lepota narave je tisto, kar ta čas tam naredi še bolj posebnega, zato tudi Andraž razmišlja o skoku v Španijo. Našel je tudi ugodno ponudbo, tako da če bi se mu rad pridružil, mu sporočilo pošlji z enim klikom na spodnji gumb.

https://www.semaforum.si/posts/16558

Things to do in seville 09 1200x769
ŠKOTSKA

V drugo smer, proti severu Evrope, pa se odpravlja Matej. Prepričala ga je extra ugodna povratna letalska karta, pri kateri bo prihranil dovolj, da bo ostalo za vse ostale lepote Škotske. Zelena, turistično precej manj obljudena, kot jug Velike Britanije in enostavno pristna - dovolj dober opis, da se na tem potovanju pridružiš Mateju.

https://www.semaforum.si/posts/16496

Methode sundaytimes prod web bin b45fce6a 5ab8 11e9 bd2a b8f91447dc5a
Clicking the button below will send a message to the person looking for a buddy for this activity.
VALENCIA

Ni dolgo trajalo, pa smo spet na poti proti južni Španiji. Recept za dober čas tam je zelo enostaven - sonce + morje = super klima. Valencija je tretje največje mesto v Španiji in prijetno za obisk skozi celo leto, kar dobro vedo tudi Semaforum uporabniki, ki se tja že odpravljajo. Če bi se rad pridružil, klikni spodnji link za več informacij.

https://www.semaforum.si/posts/16554

Centro valencia
MUNCHEN

Nazadnje pa skočimo še na Bavarsko. Tu nas višje temperature kot na naših koncih ne bodo pričakale, a to nikakor ni edini razlog za potovanje. Nemčija je čudovita dežela, ki lahko veliko ponudi, Andraž pa bi se na njen jug odpravil kar z avtobusom. Enostavno, ugodno in varno načrtuje izlet do Munchna, kamor te seveda vabi zraven.

https://www.semaforum.si/posts/16559

1 16017 02
Back to blog
Read more
Smartinsko jezero 0
Najlepši slovenski izleti to pomlad
Steep karst cliffs of el nido in palawan adapt 1900 1
To so TOP 4 potovanja, za katera se ta hip išče družba
240214740
Najlepši izleti za valentinovo po Sloveniji
Secovljske soline solinar
Najbolj zanimivi muzeji v Sloveniji
Pp1
Kulturni dan: Po poteh Prešerna
+