Support Semaforum! Support Semaforum!
NOVEMBRSKI SEMAFORUM IZLETI
Author:
Semaforum Blog
Published 02. November 2019

Ko zjutraj odpreš balkonska vrata in te prebudi hladen, pozno jesenski zrak ter navda s svežino novega dneva - vsak izmed nas lahko v vsem najde nekaj lepega, ko se za to odloči. November nas razvaja s takimi svežimi jutri, ki te hitro prebudijo in dajo nove ideje, kako zapolnit dan. In če tudi ti razmišljaš, da bi jih bilo dobro izkoristiti s hudim izletom, smo zate v temle blogu najboljše predloge Semaforumcev, ki se na lepše odpravljajo kmalu.

SEVILLE

Sevilja se nahaja na čistem jugu Španije in je za Madridom, Barcelono in Valencijo, četrto največje špansko mesto. Prijetne temperature, izjemna arhitektura in lepota narave je tisto, kar ta čas tam naredi še bolj posebnega, zato tudi Andraž razmišlja o skoku v Španijo. Našel je tudi ugodno ponudbo, tako da če bi se mu rad pridružil, mu sporočilo pošlji z enim klikom na spodnji gumb.

https://www.semaforum.si/posts/16558

ŠKOTSKA

V drugo smer, proti severu Evrope, pa se odpravlja Matej. Prepričala ga je extra ugodna povratna letalska karta, pri kateri bo prihranil dovolj, da bo ostalo za vse ostale lepote Škotske. Zelena, turistično precej manj obljudena, kot jug Velike Britanije in enostavno pristna - dovolj dober opis, da se na tem potovanju pridružiš Mateju.

https://www.semaforum.si/posts/16496

VALENCIA

Ni dolgo trajalo, pa smo spet na poti proti južni Španiji. Recept za dober čas tam je zelo enostaven - sonce + morje = super klima. Valencija je tretje največje mesto v Španiji in prijetno za obisk skozi celo leto, kar dobro vedo tudi Semaforum uporabniki, ki se tja že odpravljajo. Če bi se rad pridružil, klikni spodnji link za več informacij.

https://www.semaforum.si/posts/16554

MUNCHEN

Nazadnje pa skočimo še na Bavarsko. Tu nas višje temperature kot na naših koncih ne bodo pričakale, a to nikakor ni edini razlog za potovanje. Nemčija je čudovita dežela, ki lahko veliko ponudi, Andraž pa bi se na njen jug odpravil kar z avtobusom. Enostavno, ugodno in varno načrtuje izlet do Munchna, kamor te seveda vabi zraven.

https://www.semaforum.si/posts/16559

Back to blog
Read more
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+