Woman black small
#topdružba majice #topdružba majice
PO EVROPI S SEMAFORUMOM
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 19. november 2019

Včasih so potovanja tako enostavna, kot je vrtenje kompasa. En krog okoli odloči, v katero smer se boš odpravil - in prav tako se vsak dan počutimo med vašimi objavami. Ne glede na čas leta, Semaforumce nese na vse dele sveta in že v mislih se je fino pridružiti kateremu od njih. V današnjem blogu bomo izpostavili tista potovanja, ki imajo za cilj Evropo in okolico, vi pa izberite tisto, ki vam najbolj diši.

BERLIN

Glavno mesto Nemčije in hkrati tudi prestolnica zabave in vsega drugačnega, tako bi najbolj na hitro in točno opisali Berlin. Središče alternativne umetnosti z okusom brutalne zgodovine, ulice Berlina vas vsekakor ne bodo pustile ravnodušne. Če bi si ga rad ogledal v dobri Semaforum družbi in to s posebej ugodno ponudbo, sledi linku.

https://www.semaforum.si/posts/16805

Berlin
JORDANIJA

Zamenjati hladne decembrske temperature z bistveno bolj mediteranskimi, tudi to se sliši kar v redu! Simon se je v začetku decembra odločil za takšen skok do Jordanije in seveda te vabi, da se mu na potovanju pridružiš. Pošlji mu sporočilo s klikom na spodnji gumb.

https://www.semaforum.si/posts/16819

Jordan
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
OSLO

Če smo se z Jordanijo v mislih ogreli, pa se pripravite na popolen preobrat temperatur, naslednja postaja je Norveška. Semaforum ideja je, da se skupaj odpotuje v Oslo, glavno mesto te čudovite skandinavske države. Hudo zanimiva kulinarika, sodobna arhitektura in neokrnjena narava so le eni od razlogov, zakaj se temu potovanju morate pridružiti.

https://www.semaforum.si/posts/16850

Oslo
BALKAN ROADTRIP

Vas je vsako od potovanj prebudilo potovalno mrzlico, a si vseeno želite še nekaj več, morda prav več mest in držav naenkrat? Potem bo Ninin predlog zate idealen - dobila je idejo, da se z avtodomom odpravi na raziskovanje držav bivše Juge in naredi pravi Balkan roadtrip. Si zraven? Potem si ji oglasi kar zdaj.

https://www.semaforum.si/posts/16846

Sarajevo la mia citta
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Unnamed 3 min
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
Img 7284 min
Dvatisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto 2
Collage fotor min
Gore, kjer boš zagotovo naletel na GAMSA!
4915652820 5f82c2a085 b min
Dvatisočaki, ki jih boš z lahkoto osvojil
Veliki babanski skedenj min
Neznani vrhovi Slovenije
+