Woman black
#topdružba majice #topdružba majice
PO EVROPI S SEMAFORUMOM
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 19. november 2019

Včasih so potovanja tako enostavna, kot je vrtenje kompasa. En krog okoli odloči, v katero smer se boš odpravil - in prav tako se vsak dan počutimo med vašimi objavami. Ne glede na čas leta, Semaforumce nese na vse dele sveta in že v mislih se je fino pridružiti kateremu od njih. V današnjem blogu bomo izpostavili tista potovanja, ki imajo za cilj Evropo in okolico, vi pa izberite tisto, ki vam najbolj diši.

BERLIN

Glavno mesto Nemčije in hkrati tudi prestolnica zabave in vsega drugačnega, tako bi najbolj na hitro in točno opisali Berlin. Središče alternativne umetnosti z okusom brutalne zgodovine, ulice Berlina vas vsekakor ne bodo pustile ravnodušne. Če bi si ga rad ogledal v dobri Semaforum družbi in to s posebej ugodno ponudbo, sledi linku.

https://www.semaforum.si/posts/16805

Berlin
JORDANIJA

Zamenjati hladne decembrske temperature z bistveno bolj mediteranskimi, tudi to se sliši kar v redu! Simon se je v začetku decembra odločil za takšen skok do Jordanije in seveda te vabi, da se mu na potovanju pridružiš. Pošlji mu sporočilo s klikom na spodnji gumb.

https://www.semaforum.si/posts/16819

Jordan
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
OSLO

Če smo se z Jordanijo v mislih ogreli, pa se pripravite na popolen preobrat temperatur, naslednja postaja je Norveška. Semaforum ideja je, da se skupaj odpotuje v Oslo, glavno mesto te čudovite skandinavske države. Hudo zanimiva kulinarika, sodobna arhitektura in neokrnjena narava so le eni od razlogov, zakaj se temu potovanju morate pridružiti.

https://www.semaforum.si/posts/16850

Oslo
BALKAN ROADTRIP

Vas je vsako od potovanj prebudilo potovalno mrzlico, a si vseeno želite še nekaj več, morda prav več mest in držav naenkrat? Potem bo Ninin predlog zate idealen - dobila je idejo, da se z avtodomom odpravi na raziskovanje držav bivše Juge in naredi pravi Balkan roadtrip. Si zraven? Potem si ji oglasi kar zdaj.

https://www.semaforum.si/posts/16846

Sarajevo la mia citta
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Web slika1
Top aktivnosti za druženje v Sloveniji
Primary 343 0
Kam za vikend?
Katedrala gornji grad savinjska in ale ka dolina slovenija
Najbolj zanimive cerkve v Sloveniji
Photo 1560389959 e4e81f5dca86
4 atraktivna potovanja, ki jih ne smete zamuditi
Tmp eajhp m 6fc0fc27a1b177ee getty images 950983096
Najbolj zanimivi pohodi ob polni luni
+