Support Semaforum! Support Semaforum!
PO EVROPI S SEMAFORUMOM
Author:
Semaforum Blog
Published 19. November 2019

Včasih so potovanja tako enostavna, kot je vrtenje kompasa. En krog okoli odloči, v katero smer se boš odpravil - in prav tako se vsak dan počutimo med vašimi objavami. Ne glede na čas leta, Semaforumce nese na vse dele sveta in že v mislih se je fino pridružiti kateremu od njih. V današnjem blogu bomo izpostavili tista potovanja, ki imajo za cilj Evropo in okolico, vi pa izberite tisto, ki vam najbolj diši.

BERLIN

Glavno mesto Nemčije in hkrati tudi prestolnica zabave in vsega drugačnega, tako bi najbolj na hitro in točno opisali Berlin. Središče alternativne umetnosti z okusom brutalne zgodovine, ulice Berlina vas vsekakor ne bodo pustile ravnodušne. Če bi si ga rad ogledal v dobri Semaforum družbi in to s posebej ugodno ponudbo, sledi linku.

https://www.semaforum.si/posts/16805

JORDANIJA

Zamenjati hladne decembrske temperature z bistveno bolj mediteranskimi, tudi to se sliši kar v redu! Simon se je v začetku decembra odločil za takšen skok do Jordanije in seveda te vabi, da se mu na potovanju pridružiš. Pošlji mu sporočilo s klikom na spodnji gumb.

https://www.semaforum.si/posts/16819

Clicking the button below will send a message to the person looking for a companion for this activity.
OSLO

Če smo se z Jordanijo v mislih ogreli, pa se pripravite na popolen preobrat temperatur, naslednja postaja je Norveška. Semaforum ideja je, da se skupaj odpotuje v Oslo, glavno mesto te čudovite skandinavske države. Hudo zanimiva kulinarika, sodobna arhitektura in neokrnjena narava so le eni od razlogov, zakaj se temu potovanju morate pridružiti.

https://www.semaforum.si/posts/16850

BALKAN ROADTRIP

Vas je vsako od potovanj prebudilo potovalno mrzlico, a si vseeno želite še nekaj več, morda prav več mest in držav naenkrat? Potem bo Ninin predlog zate idealen - dobila je idejo, da se z avtodomom odpravi na raziskovanje držav bivše Juge in naredi pravi Balkan roadtrip. Si zraven? Potem si ji oglasi kar zdaj.

https://www.semaforum.si/posts/16846

Clicking the button below will send a message to the person looking for a companion for this activity.
Back to blog
Read more
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+