Podpri Semaforum! Podpri Semaforum!
HUDA PRILOŽNOST: NA PROMENADO BENEŠKIH MASK Z OJLA #GREMOZBUSOM
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 29. januar 2020

Na Semaforumu potovanja obožujemo, obožujemo pa tudi dobre priložnosti, kjer lahko za manj vidimo več. V prihodnjih mesecih boste zato na Semaforum blogu videli več dobrih priložnosti, ki vas bodo odpeljale na lepše. Tokrat se nam obeta skok v Benetke z agencijo Ojla, kjer bomo za 50€ to mesto videli v najbolj posebnem času na popolnoma drugačen način. Gremo z busom na promenado beneških mask!

O BENETKAH

Benetke so mesto v beneški laguni, ki se raztezajo na 118 manjših otokih. Med seboj so otoki povezani z več kot 400 mostovi in prav zaradi tega je mesto dobilo vzdevek, "mesto mostov". Poleg tega vzdevka pa Benetkam marsikdo reče tudi "mesto mask", o čemer se boste lahko prepričali v tokratnem izletu z agencijo Ojla.

KAJ BOMO VIDELI?

V ponedeljek 17.02 se bo Ojlin avtobus odpravil proti Benetkam in peljal vse do Punte Sabbione, kjer se bomo vkrcali na ladjico in vstopili v Benetke. Ta čas bodo mesto že zajele maske, ki so eno od zaščitnih simbolov Benetk. Kako pa ujeti najboljše maske in jih videti čimveč? To in tudi, kako jih najlepše fotografirati, bosta razložila izkušena vodiča, ki Benetke odlično poznata, obvladata fotografijo, poleg tega pa vesta tudi, kje je prav poseben, skriti kotiček, kjer najdemo največ mask na enem mestu.

SKUPAJ Z OJLA NA PROMENADO BENEŠKIH MASK

Naša prava iskalna akcija najbolj avtentičnih beneških mask bo zelo spretno organizirana. Benetke bomo namreč raziskovali v ponedeljek, ko bo mesto še najbolj prazno in tako še bolj prijetno za potep po skrivnostnih ulicah. Poleg tega si bomo ogledali tudi vse največje turistične znamenitosti, od mosta vzdihljajev do Doževe palače in ker verjamemo, da je vsak izlet še boljši v dobri družbi, lahko top sopotnika spoznate kar prek Semaforuma. S klikom na spodnji gumb ustvarite aktivnost ali pa poglejte, če kdo družbo že išče. Vse ostale podrobnosti potovanja vas čakajo na naslednji povezavi:

https://ojla.si/izleti-potovanja/razuzdanost-beneskih-mask/

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
Joži
Ž , 49 let
Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+