Woman black small
#topdružba t-shirts #topdružba t-shirts
KJE IZKORISTITI BONE: TURISTIČNE KMETIJE
Author:
Semaforum Blog
Published 27. June 2020

Drage bralke, dragi bralci, dragi naši Semaforumci! Vsi skupaj smo v popolnoma drugačnem času, kot smo bili ob zadnjem branju. Veljajo nova zdravstvena pravila, novi higienski napotki, a želja po odkrivanju in druženju ostaja ista. Tako tudi za to poletje velja, da že komaj čakamo, da ga izkoristimo in ker nas bo večina bolj odkrivala domače kraje, se bomo v današnjem blogu potepali po najlepših turističnih kmetijah, kjer lahko izkoristite bone!

FERENCOVI

Naša prva postaja bo tudi najbolj oddaljena. Zeleni in spokojni, tako opisujejo Gorjance, kjer se nahaja turistična kmetija Ferencovi. Najdemo jo v Cankovi, kjer vse sobe gledajo na čudovito Ledavsko jezero. To sicer ni naravnega izvora, a je pot okoli enako lepo urejena, tako za sprehajalce kot tudi za kolesarje. Navdušila vas bo domača hrana, ogled muzeja, zelo blizu pa je tudi tromeja in grad Tromejnik.

Pix2
Clicking the button below will create an activity.
People looking for companions
Gregor
M , 44 years
Marko
M , 50 years
Marta
F , 55 years
Gregor
M , 37 years
TONCEVI

Pa pojdimo v osrčje Krasa v vasico Pedrovo. Tam nas s toplim sprejemom pričaka družina, ki skrbi za turistično kmetijo Toncevi. Prava in domača primorska hrana, čudovit zrak in seveda najlepši sončni vzhodi vas čakajo prav tam, ko postane prevroče, pa se lahko ohladite tudi v bazenu.

Toncevi restoran 11
Clicking the button below will create an activity.
People looking for companions
Gregor
M , 44 years
Marta
F , 55 years
Andraž
M , 34 years
Haidi
F , 53 years
Marjana
F , 49 years
DOŽIVLJAJSKA KMETIJA PRI STAREM MLINU

Vsaj eno skupno stvar imajo današnje počitniške točke in to je super razgled. Če se boste za koriščenje bona odločili na turistični kmetiji Pri Starem mlinu v Šentjanžu nad Štorami, boste že takoj nagrajeni z enkratnim pogledom na Savinjsko dolino, Vidi se tudi na vrhove okoli, a kaj, ko je to le ena od atrakcij. Uživali boste v kulinaričnih delavnicah, energijskih poteh, ogledali si boste na novo obnovljen stari mlin iz leta 1778 in mini živalski vrt.

18595536 10211426852258582 7795359798055159190 o
Clicking the button below will create an activity.
TURISTIČNA KMETIJA PRI BISCU

Za zadnji predlog se bomo odpravili proti Bledu, kjer ob lepem vremenu obljubljajo razgled na pol Gorenjske. Turistična kmetija pri Biscu se nahaja v idilični vasici Zasip, kjer se boste razvajali z domačimi dobrotami, lahko si boste izposodili kolo in se odpeljali do Blejskega jezera, če pa bi se za obisk raje odločili v zimskih mesecih, lahko takrat uporabite tudi finsko savno.

Galerija kmetija new property pri biscu 3
Clicking the button below will create an activity.
Back to blog
Read more
Unnamed 3 min
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
Img 7284 min
Dvatisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto 2
Collage fotor min
Gore, kjer boš zagotovo naletel na GAMSA!
4915652820 5f82c2a085 b min
Dvatisočaki, ki jih boš z lahkoto osvojil
Veliki babanski skedenj min
Neznani vrhovi Slovenije
+