Woman black small
#topdružba t-shirts #topdružba t-shirts
KJE IZKORISTITI TURISTIČNE BONE: TOPLICE IN WELLNESSI
Author:
Semaforum Blog
Published 11. July 2020

Ko od na trenutke ponorelega sveta pomislimo na odklop in sprostitev, nam misli sigurno uidejo do kakšnega dobrega wellness resorta, ki jih imamo v Sloveniji veliko. In glede na to, da je za vsemi veliko stresa, ki bi se ga radi znebili, bomo v današnjem blogu preverili, kje to storiti v slovenskih toplicah!

ROGAŠKA SLATINA

Malo katero slovensko mesto je za zdravilišče večji sinonim, kot Rogaška Slatina, kar pa je seveda popolnoma upravičeno. Tam se z zdraviliško dejavnostjo ukvarjajo že zelo dolgo časa, zato ste lahko prepričani, da se boste prav tam dodobra spočili, sprostili in napojili z zdravilno vodo.

Toplice min
Clicking the button below will create an activity.
People looking for companions
Brabra
F , 54 years
TERME OLIMIA

Da so Olimje popoln wellness oddih, ste se do zdaj morda že uspeli prepričati sami, sicer pa je prav to poletje lahko vaš prvi korak v to smer. Podčetrtek je čudovit kraj, kjer imajo svojo deželo čarovnice, nedaleč stran ena od najboljših čokoladnic v Olimju, srce kraja pa so seveda terme Olimia, ki ponujajo vse za pravo termalno pavzo.

Share terme olimia
Clicking the button below will create an activity.
People looking for companions
Urh
M , 27 years
RIMSKE TERME

Še vedno ostajamo na koncih vzhoda Slovenije, ker če smo se enkrat odpravili v to smer, ne moremo iti mimo termalnega bisera, Rimske terme. Mnogi se strinjajo, da so to terme, ki najlepše izgledajo in resnično se boste počutili kot stari Rimljani - da ne omenjamo, kako blizu je čudovito Laško in eno od najstarejših mest v Sloveniji, Celje.

Slider 01
Clicking the button below will create an activity.
People looking for companions
tanaja
F , 55 years
Urh
M , 27 years
DOLENJSKE TOPLICE

Ker pa se vsi wellness paradiži ne skrivajo samo v Vzhodni Sloveniji, temveč tudi kje drugje, bomo za konec skočili na Dolenjsko. Sredi te zelene doline nas čakajo Dolenjske toplice, kjer ne bomo spočili samo telesa, ampak tudi dušo. Umirjen tempo, daleč stran od hitrega mestnega življenja, nas bo sredi zelenih trt prepričal, da se vrnemo še kdaj.

Dolenjske toplice terme
Clicking the button below will create an activity.
Back to blog
Read more
Blejski grad blejski otok
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Hu chen lgdkdfj qi k4 unsplash 2 min
Spet se dogaja
Kolo min
Kolesarske ture s Semaforumci
Pogled na matkov kot
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Unnamed 3 min
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+