Woman black
#topdružba majice #topdružba majice
NE ČAKAJ NA MAJ
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 27. februar 2018

Štiri besede in tisoče spominov – toliko jih obudi tale stara, Slovenska popevka. Maj je tisti, čarobni mesec, ki vsako leto prinese ta pravo toploto, ko vse cveti, poletje pa je že tik pred vrati. Tudi uporabniki Semaforuma nestrpno pričakujemo ta topli mesec, no, predvsem se veselimo prvomajskih počitnic :) Preberi, kam potujemo.

1. SPOMLADANSKI PARIZ

O Francoski prestolnici je skorajda težko povedati kaj novega, saj vsakemu izmed nas teh pet črk nariše svojo predstavo. Ko zadišijo Francoske bagetke, pražena kava po Pariških ulicah in ko so v pisane barve odeta vsa drevesa ob širokih avenijah, ki še tako vrtoglavo visoke cene modnih kosov, naredijo kar simpatične – to je pomlad v Franciji. Anja si želi skupaj s prijateljicami raziskovati čar Pariza prav spomladi, pridruži se ji!
https://www.semaforum.si/posts/5721

Paris in the springtime
2. RAJ SREDI ATLANTIKA

Če bi želeli biser Portugalske odkriti še pred Eurosong manijo, potem je tole ta pravi čas za vas. Še ena, popolna destinacija za prvomajske počitnice, je prav otok Madeira, ki se ga je zaradi popolnih temperatur skozi vso leto, prijel kar vzdevek, otok, večne pomladi. Madeira je zelo priljubljena med pohodniki, odlično pa se jo da doživeti tudi, če se boste odločili za najem avtomobila. Prijaznost domačinov, bogastvo lokalne hrane, ki jo je na otoku, med drugim, ogromno, in toplino večne pomladi, bo med prvomajskimi počitnicami raziskovala Mojca. Piši ji, pa greste skupaj.
https://www.semaforum.si/posts/5734

G8a6 main
3. LEPOTA PO ŠPANSKO

Ena najboljših lastnosti države so gotovo otoki. Slovenci imamo svojega na Bledu, kjer se da poleti brez problema namočit, a če ste vseeno za malo toplejšo vodo, potem se med prvomajskimi počitnicami odločite za Kanarske otoke. Tudi uporabnica Semaforuma, Mojca, se letos odpravlja tja, konkretno na Tenerife. In zakaj jih obiskati? Skoraj celotni Tenerifi so zeleni, torej, idealni za pohodništvo – med drugim na otoku stoji najvišja gora Španije, Mount Teide! Ker je narava tako lepa, se tam da opazit delfine, in pazte to, tudi kite! Poleg ugodnih cen in temperatur, pa itaaak, peščene plaže, halo, kaj pa drugega Če si tudi ti željna luštnega izleta, utrujena od službe in že odštevaš do prvega maja – piši Mojci!
https://www.semaforum.si/posts/5718

Tenerife island
S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
4. AMSTERDAM

Glavno mesto ravninske Nizezmske je vsem poznano po svojih več kot sto tisoč kilometrih kanalov, okoli devetdeset otočkov in kar tisoč petsto mostov. Mesec maj vas bo pričakal s toplim, sončnim vremenom in barvitimi tulipani, ki se šopirijo tudi po najožjih ulicah, kamor jih zanese s tulipanskih sejmov na glavnih trgih. Mesec maj praznuje umetnost, glasbo in kulturo v vseh oblikah. Ni ga turista, ki ga amsterdamski maj ne bi očaral, zato se javi Boštjanu in se v dobri družbi odpravi v prestolnico na severu.
https://www.semaforum.si/posts/5841

Amsterdam gabled houses
Nazaj na blog
Preberi še
Depositphotos 89596810 xl 2015m 850x400
Najlepši božični izlet v Hallstatt in okoli Wolfgangsee
Portoroz 1077
Prižigi lučk po slovenskih mestih, ki jih ne smete zamuditi
Image
Top božični izlet: Zagreb in kulinarično Zagorje
Cskp pri gimo lu i
Sobotni prižigi lučk
Screenshot 2019 11 26 at 19 44 29
Najlepši božični izlet v Trst
+