Woman black
#topdružba majice
NAJLEPŠI ŽIVALSKI VRTOVI V OKOLICI
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 06. junij 2018

Nekateri imajo srečo na vrvici, drugi jo občudujejo v naravi, spet tretji pa si naše najboljše prijatelje najraje od blizu ogledajo v živalskem vrtu. V naši okolici jih je kar nekaj in danes si poglejte, kje vas čakajo najbolj zanimivi:)

SALZBURGŠKI ŽIVALSKI VRT

Eden najbolj pestrih živalskih vrtov glede na raznovrstnost svojih prebivalcev, leži v avstrijskem Salzburgu. Mesto, ki je zaslovelo po svojem najbolj znanem občanu, Amadeusu Mozartu, v sebi skriva bogat živalski vrt, v katerem spoznate vrsto eksotičnih živali, divjih plenilcev in elegantnih posebnežev. Za družinsko karto boste odšteli 26e, v poletnih mesecih pa je odprt najdlje, do pol sedmih zvečer. Živalski vrt v Salzburgu je naš top predlog!

Roter panda 4119 767w
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
ŽIVALSKI VRT ZAGREB

Veliko vas hrvaško prestolnico obišče zaradi njihovega slavnega živalskega vrta, a pazite to, ta vikend je zanj zelo poseben – Zagrebški živalski vrt v soboto praznuje 93.-i rojstni dan! Nanj ste vabljeni, da dan preživite v družbi simpatičnih živali, se sprehodite ob jezeru, ki leži v vrtu in da Zagreb doživite malce drugače. Ker živalski vrt stoji v središču mesta, v parku Maksimir, predlagamo, da skočite na avtobus in do tja potujete brezskrbno, ugodno ter totalno eko. Kako do kart, pa tule: https://www.ap-ljubljana.si/mednarodne-povezave/hrvaska/

Img 4682
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
Marjetka
Ž , 55 let
ŽIVALSKI VRT SCHÖNBRUNN

Največjo slavo med evropskimi živalskimi vrtovi gotovo uživa tisti na Dunaju in to kar upravičeno. Ne samo, da je najstarejši na svetu, zaradi same urejenosti je že sprehod po njemu pravo doživetje. Čudovita lesena, vrtna arhitektura, pisano zelenilo vsepovsod, prebivalci pa sploh vredni ogledi. Najbolj simpatična točka? Zaljubljeni par polarnih medvedov in njuna otroška igra:)

Image gallery
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
ZAVETIŠČE OSLIČKOV V SALI BIELLESI

Čisto na severu Italije se skriva naš zadnji predlog za izlet, »il Rifugio degli Asinelli«. Zavetišče za osličke in mule je dobrodelna organizacija, ki le te sprejme medse, ko jih ljudje zavržejo ali za njih ne skrbijo dobro. Obisk zavetišča je zanimiva izkušnja, saj živali spoznate med pohodom po parku, vmes se lahko vključite v delavnice, tam pa poteka tudi joga z osli. Vstop v zavetišče je brezplačen.

98 1406119266
S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Nazaj na blog
Preberi še
Parenzana magic 1030x686
Top Semaforum aktivnosti, za katere moraš slišati
Glorun
Kam za vikend?
Zapotoski slapovi 800x800
Top Semaforum izlet: Trenta
171673 stersruten copyright wwwnaturaaktivcom
Top športno poletje
Wr spd
Najboljši vikend dogodki
+