Podpri Semaforum! Podpri Semaforum!
TOP POLETNE DESTINACIJE S SEMAFORUMCI
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 11. junij 2018

Dve pomembni vprašanji sigurno tudi ti slišiš vsako leto: Kje boš za silvestrovo in kam greš na morje. Takšna vprašanja pa na Semaforumu obožujemo, saj imamo na njih vedno pripravljen dober odgovor:) Počekiraj, kje lahko to poletje preživiš s top družbo na top lokacijah!

NA POT S CAMPERVANOM

Pomoje vsak od nas o nečem sanjari. In skorajda prepričani smo, da vsi pustolovci sanjamo o isti stvari: potovanju s campervanom! Vozilo, ki budi nostalgijo na neke že minule čase, je zopet pridobilo na popularnosti in Gregor te z njim vabi na noro potovanje po Evropi. Kam točno, pa se dogovorite sami - piši mu kar zdaj!:)
https://www.semaforum.si/posts/7440

BACKPACKING PO AZIJI

Eden od načinov, kako drugače spoznati deželo, je backpacking. Tako se lahko zares povežeš z domačini, bolje spoznaš njihovo kulturo, sigurno pa računaš tudi na kakšen nepozaben zaplet. Zala se letos odpravlja na backpacking po Aziji in razmišlja o destinacijah, kot so Bali, Vietnam in Laos ter o ostalih deželah v okolici. Pomagaj ji izbrati in se na potovanje odpravita skupaj!
https://www.semaforum.si/posts/7393

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
ROADTRIP DO ČRNE GORE

Od Vardara pa do Triglava, se je nekoč pelo, danes pa se na Balkan izlet radi odpravimo kar v praksi, ne samo v pesmi. Mitja se julija odpravlja na roadtrip do Črne Gore, vmes pa si želi videti več naravnih lepot in odmaknjenih plaž, kot zelo turističnih mest, tako da tale izlet že v teoriji zveni top! Oglasi se mu in se na roadtrip odpravite skupaj!
https://www.semaforum.si/posts/7435

S klikom na gumb spodaj se bo poslalo sporočilo osebi, ki išče družbo za opisano aktivnost.
TRANSIBIRSKA ŽELEZNICA MOSKVA - VLADIVOSTOK

Uau, tole pa je top predlog! Aljaž se na začetku septembra odpravlja na potovanje od Moskve do Bajkalskega jezera in še naprej s Transibirsko železnico. Izlet, ki ga marsikdo priporoča že zaradi zgodovinskega pomena, se ti na Semaforumu ponuja skupaj z družbo. Piši Aljažu in v Rusijo odpotujta v družbi!
https://www.semaforum.si/posts/7517

Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+