Support Semaforum! Support Semaforum!
TOP POLETNE DESTINACIJE S SEMAFORUMCI
Author:
Semaforum Blog
Published 11. June 2018

Dve pomembni vprašanji sigurno tudi ti slišiš vsako leto: Kje boš za silvestrovo in kam greš na morje. Takšna vprašanja pa na Semaforumu obožujemo, saj imamo na njih vedno pripravljen dober odgovor:) Počekiraj, kje lahko to poletje preživiš s top družbo na top lokacijah!

NA POT S CAMPERVANOM

Pomoje vsak od nas o nečem sanjari. In skorajda prepričani smo, da vsi pustolovci sanjamo o isti stvari: potovanju s campervanom! Vozilo, ki budi nostalgijo na neke že minule čase, je zopet pridobilo na popularnosti in Gregor te z njim vabi na noro potovanje po Evropi. Kam točno, pa se dogovorite sami - piši mu kar zdaj!:)
https://www.semaforum.si/posts/7440

BACKPACKING PO AZIJI

Eden od načinov, kako drugače spoznati deželo, je backpacking. Tako se lahko zares povežeš z domačini, bolje spoznaš njihovo kulturo, sigurno pa računaš tudi na kakšen nepozaben zaplet. Zala se letos odpravlja na backpacking po Aziji in razmišlja o destinacijah, kot so Bali, Vietnam in Laos ter o ostalih deželah v okolici. Pomagaj ji izbrati in se na potovanje odpravita skupaj!
https://www.semaforum.si/posts/7393

Clicking the button below will send a message to the person looking for a companion for this activity.
ROADTRIP DO ČRNE GORE

Od Vardara pa do Triglava, se je nekoč pelo, danes pa se na Balkan izlet radi odpravimo kar v praksi, ne samo v pesmi. Mitja se julija odpravlja na roadtrip do Črne Gore, vmes pa si želi videti več naravnih lepot in odmaknjenih plaž, kot zelo turističnih mest, tako da tale izlet že v teoriji zveni top! Oglasi se mu in se na roadtrip odpravite skupaj!
https://www.semaforum.si/posts/7435

Clicking the button below will send a message to the person looking for a companion for this activity.
TRANSIBIRSKA ŽELEZNICA MOSKVA - VLADIVOSTOK

Uau, tole pa je top predlog! Aljaž se na začetku septembra odpravlja na potovanje od Moskve do Bajkalskega jezera in še naprej s Transibirsko železnico. Izlet, ki ga marsikdo priporoča že zaradi zgodovinskega pomena, se ti na Semaforumu ponuja skupaj z družbo. Piši Aljažu in v Rusijo odpotujta v družbi!
https://www.semaforum.si/posts/7517

Back to blog
Read more
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+