Podpri Semaforum! Podpri Semaforum!
ZIMSKE AKTIVNOSTI NA SNEGU
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 05. marec 2018

Letošnjo zimo si bomo gotovo zapomnili po tem, da je bila po dolgem času, tista ta prava. Končno smo se lahko, tako kot v filmu, dobro skriti pod toplo odejo, sladkali z vročo čokolado ali pa srkali topel cimetov čaj, s pogledom na pravo, zimsko idilo. Kako v super družbi Semaforumovcev, še podaljšat užitke na snegu - dokler konec meseca ne pride pomlad - beri dalje!:)

KRPLJANJE PO KRANJSKI GORI

Že tisoče let nazaj so vedeli, kako poskrbet za top postavo in zraven še uživat v čudoviti naravi. Združili so prijetno s koristnim in izumili krplje. Okej, mogoče so jih takrat res rabil le za to, da so z enega konca divjine prišli do drugega in vmes kaj ulovil za večerjo, a ker danes za to ne rabimo več iti v gozd, krpljanje spada le še med bolj priljubljene vaje za kardiovaskularni sistem, ki so na snegu totalno zabavne, tega pa je v Sloveniji trenutno ogromno. Vse kar za to potrebuješ, je dober par krpelj in pohodnih palic, spomni se še na toplo ter nepremočljivo obutev in obleko, Jan pa že išče družbo, da se skupaj odpravite po čarobni in zasneženi pokrajini Vitranca, Ciprnika ali pa še kam drugam. Oglasi se mu!
https://www.semaforum.si/posts/5899

SMUČANJE V FRANCIJI

Ko pomislimo na deželo vin, se najprej spomnimo na tri stvari: Na neskončne Elizejske poljane, bogate vinograde ter na čarobna in zasnežena smučišča – in le ta so ta hip najlepša! Kot pravijo izkušeni smučarji ter borderji, imaš na francoskih smučiščih občutek, da so proge narejene le zate. Urban išče športno družbo, da se skupaj odpravite odkrivat prav to – idilična Serre Chevalier in Les 2 Alpes. A pohiti, Urban gre že konec drugega tedna!
https://www.semaforum.si/posts/5922

TEK NA SMUČEH

Kako že gre tista stara, slovenska misel.. »Kolikokrat sušca megla stoji, tolikokrat poleti ploha prigrmi!«. Če tole kaj velja, potem nas bo poleti, med tisto največjo vročino, prijetno hladila sveža ploha, marec je namreč z meglo, nizkimi temperaturami in snegom bogat In kako ta najlepši del zime izkoristit, četudi nisi najbolj izkušena na smučeh? Brez skrbi, Marjeta išče prav tvojo družbo, da se ji pridružiš med tekom na smučeh. Ponuja turo po Sorškem polju, skupaj pa lahko letos tako dobro odtrenirata, da se drugo leto odpravita na Roglo, Jezersko ali pa celo v Planico. Piši ji!
https://www.semaforum.si/posts/5786

TURNO SMUČANJE

Nobena zima ni tako fina, če ne vključuje izleta z avtom, polnim vesele družbe, v kateri vsi komaj čakajo, da si nataknejo smuči ter se spustijo po belih nižinah. No, če ti zaradi prenatrpanega urnika tega še ni uspelo uresničit, ima Semaforum zate super predlog: Jaka te vabi na turno smučanje, nekam po Sloveniji, pravi, da ima izkušenj dovolj, če pa še ti prineseš kakšno, bo pa sploh fino. Preživi zadnje tedne zime na smučeh in se oglasi Jaku :)
https://www.semaforum.si/posts/5772

Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+