Podpri Semaforum! Podpri Semaforum!
Drage dame, veseli dan žena!
Avtor:
Semaforum Blog
Objavljeno 08. marec 2018

Želim si, da se zdajle nasmehneš - tale blog zapis je namreč namenjen le tebi!:) Lahko, da si mati ali babica, sestra ali hči, najboljša prijateljica ali pa prva soseda – ne glede na tvojo vlogo, je danes tvoj praznik in tudi ekipa Semaforuma ti želi čudovit dan žena.
Drži, da bi marsikater moški dramo najprej povezal z nežnejšim spolom, a v Ljubljani to marca pomeni nekaj čisto drugega… V SNG Drama, si lahko cel mesec dve prijateljici predstavo ogledata za ceno ene. Zakaj? Zato, ker je marec v Drami praznik žensk in ker si dekleta to enostavno zaslužite :) Preveri, katere so Top 4 predstave, ki so vama na voljo, še več pa te jih čaka tule:
http://www.drama.si/novice/marec-–-mesec-zensk-posebna-ugodnost-v-mesecu-zenskih-prazn

ANTIGONA

Gotovo ena izmed najbolj znanih žensk grške zgodovine, si je svoje mesto tam prislužila z lastnostjo, ki proslavlja ženski spol – neusahljiv pogum, ki izvira iz vdane ljubezni in spoštovanja. Skupaj s svojo najboljšo prijateljico ali pa v družbi Semaforumovke, si zgodbo Antigone oglejta na odru Drame, za ceno ene. Kdaj? V petek, 16. marca, ob 16.30 na velikem odru.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
Marsovka
Ž , 63 let
ZID, JEZERO

Ljubezen je pač tista, ena in edina, najmočnejša sila, ki se z vsemi nami igra, kot se mesec marec z vremenom. Nekako nekje že čutimo prve odtenke pomladi, a jim ob vsej čudoviti belini zunaj, kar težko verjamemo. No, lahko, da je prav tako tudi v zakonu in kdo bi to vedel bolje, če ne ve, drage dame. Eno izmed najbolj posrečenih, bizarnih, groteksnih in seveda, ogleda vrednih zgodb o zakonu, si v družbi še ene kolegice, oglejta v predstavi »Zid, jezero« to soboto ob 19.30 na velikem odru.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
ANA KARENINA

Tudi slavna ruska junakinja dobro ve, kaj pomeni moč ljubezni. No, pa tudi moč države, sistema in moč zakona. Ana Karenina na tragičen način spozna vse lastne šibkosti in slabosti, poraz in nemoč. A tudi to smo mi, tudi to je dan žena, vsi smo le ljudje in verjetno se v vsakemu izmed nas spogleduje nekaj Ane. Naj vaju izzove in navduši, zgodba, ki prav to počne skoraj 150 let. Ana Karenina in vidve, v soboto 24. marca, ob 19.30 na velikem odru. Nimaš družbe prijateljice na prav ta dan? Ne sekiraj se, najdi jo s pomočjo Semaforuma :)

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
RAZGLEDNICE

Pust vsakdanjik, ista kolona na obvoznici, vedno dražja kava na bencinski in sto računov, ki te čakajo doma. Rosa Parks, Evita Peron, Ivana Orleanska ter Marie Curie, so le ene izmed nešteto pogumnih žensk, ki so takšno rutino svojega časa presekale in še danes, leta kasneje, navdušujejo in navdihujejo generacije za njimi. V družbi prijateljice si poglejta predstavo Razglednice, v kateri najbolj pogumne Slovenke premikajo meje in barvajo sive ponedeljke, v katerih smo ujeti. V ponedeljek, 19. marca, ob 20.00 v Mali drami.

S klikom na gumb spodaj se bo ustvarila objava za iskanje družbe za opisano aktivnost.
Osebe, ki iščejo družbo
Marsovka
Ž , 63 let
Nazaj na blog
Preberi še
Najbolj zanimivi gradovi v Sloveniji
Spet se dogaja
Kolesarske ture s Semaforumci
Najbolj slastni štruklji nad 1000m
Tisočaki, ki jih boš osvojil z lahkoto
+